NUJNO VARSTVO OD 9.11. – 13.11.2020

Nov 6, 2020 | AKTUALNO -VRTEC, Novice-šola, VRTEC-NOVICE

​S strani ministrstva za izobraževanje znanost in šport smo zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije prejeli usmeritve, da vrtec tudi v prihodnjem tednu omogoča samo nujno varstvo.

Oddelki bodo delovali samostojno znotraj 6:00 – 15:30 ure. Od 5:30 – 6:00 in od 15:30 – 16:00 bodo oddelki znotraj posameznih stavb združeni v zbirnih sobah. Oddelke bomo po potrebi združevali ob upoštevanju priporočil s strani NIJZ. Oddelek OŠ Mravljice bo deloval znotraj oddelka Metulji v zidani stavbi.

Starše otrok, ki so v teh dneh v vrtcu naprošamo, da prinesejo potrdilo delodajalca (za vsakega starša posebej) v namen dokazovanja nujnosti zagotovitve varstva za otroka. Starši potrdilo dostavijo enkrat in velja do izteka izrednih okoliščin. Potrdila oddate strokovnim delavkam v oddelku.

S strani Inšpektorat RS za šolstvo in šport smo prejeli obvestilo v zvezi z izvajanja nadzora po Zakonu o nalezljivih boleznih. V teh dneh intenzivno izvajajo nadzor po vrtcih, ki delujejo v okviru nujnega varstva, zato ob priliki pozivamo starše na dosledno izvajanje zaščitnih ukrepov in upravičeno koriščenje nujnega varstva.

(Skupno število obiskov 223, 1 obiskov danes)