KAJ DELAM, KO SE NE UČIM
NAPREJ    

Pozdravljeni učenci!

 

Še malo pa bo minil sedmi teden, odkar smo morali zapreti šolo in izvajati pouk na daljavo. Upamo, da ti takšen način učenja ne dela preveč preglavic in da si našel kakšno zanimivo zaposlitev tudi potem, ko si končal s šolskim delom.

Zavedamo se, da verjetno pogrešaš druženje s prijatelji, ampak moramo upoštevati ukrepe, ki so nujno potrebni, da skupaj rešimo to situacijo. Prepričani smo, da se bo na takšen način vse uredilo in da se bomo kmalu vrnili v šolske klopi.

Tudi učitelji pogrešamo šolsko okolje, zato ti predlagamo, da vzpostavimo malo šolskega vzdušja preko spletne strani.

Kako bi to izpeljali?

Takole: če si kaj zanimivega počel, izdelal kakšno lep izdelek, si pogledal zanimiv film, prebral dobro knjigo, pomagal staršem ali pa tudi če nisi počel nič od tega in si samo lenaril, nam pošlji kakšno fotografijo, sporočilo, zgodbico ali posnetek na naslov .

Objavili bomo na spletni strani v zavihku Bližnjice do….pod naslovom Kaj sem delal. Veseli bomo vsakega prispevka.

Lepo se imej in izkoristi čas, poleg šolskega dela, tudi za stvari, ki te zanimajo.

GLASBENI PROJEK: OPERACIJA KORONA

Ustvarimo besedilo na rap podlago, skladbo z naslovom »KORONA, ZGIN’!« Tekst je lahko v dialektu ali pa v knjižni slovenščini.

Vse ideje in ustvarjalne iskrice ter posnetke posredujte na mail

V dodanih datotekah imate dve rap podlagi, ena je bolj ostra, druga mehkejša varianta, zraven pa so tudi še bolj podrobna navodila.

Naredite posnetek svojega projekta in ga pošljite na zgoraj napisan naslov. Čakamo na prve pogumneže in ustvarjalne nadebudneže!

S skupnimi in ustvarjalnimi močmi nad korono!

podrobnejša navodila: PROJEKT KORONA

podlagi za repanje:

3.A ŠPORTNI DAN

DNEVNIK

Danes, pa sem kar zgodaj vstala naredila zajtrk zase in za Svita . Potem sem pomedla stopnice, pomila posodo in postlala posteljo. Z mami sva  pripravili nahrbtnik se oblekli v pohodna oblačila in odšli po poti proti Trebenčam .

Hodile sva kar nekaj časa,prvič sva se ustavile pri Svetem Joštu nad Trebenčam, tam sem pojedla  jabolko .

Naprej naju je pot vodila proti  Počam počivali sva pri konjski maneži,kjer sva pojedli čokolado. Tam sem se gugala in potem sva šle v Labinje in mimo Miklavževega zvonika ter nazaj proti Trebenčam.

Pred Trebenčam so me začele boleti noge zato sem sezula  čevlje zagledala sem     žulj na nagi , ker s seboj nisva imeli obliža za žulje sva se odločile ,da greva kar obe  bose  proti domu. Pot proti domu je bila še bolj zabavna, ker sva šle bose ,malo naju je zbadalo v podplate a sva se hitro privadili drugačne hoje in svet okrog naju je postal še lepši .

Lep pozdrav Nina Mlinar

 


3. B je risal, pisal, šel na športni dan, praznoval in pridno delal za šolo.

Punce v Mostaniji ustvarjamo v prostem času !
Zdaj smo lahko vsaj po 5 v skupini in je druženje postalo bolj zanimivo !
Ula&Ema&Ana&Klara&Zoja

Robi (4. A) in Špela (1. B)

”Pri nas smo počeli različne stvari. Malo smo kolesarili, malo se igrali, malo ustvarjali (klekljali, izdelovali stvari), malo kmetovali in celo postavljali snežake. Še velikonočni pirhi so nastali v stilu korona virusa 🙂 . Še dobro, da nam gre vreme na roko, da smo res lahko veliko zunaj.

Lepo pozdravljava vse sošolce in upava, da se kmalu vidimo.”

MAKS (8. B): Jež, ki počiva.

PATRIK  (4. A)

2. B doma nikakor ne počiva. Učenci in učenke so v okviru predmeta likovne umetnosti ustvarili te prelepe mandale in kipe. Umetnine so nastale iz naravnih materialov, zato hitro klikni na spodnjo povezavo in si mojstrovine oglej še sam/a.

KLIKNI na: Kipi in mandale učencev 2. b

ULA (1. B) in njena recitacija pesmi Prišla je pomlad.

 

(Skupno število obiskov 2.503, 1 obiskov danes)
Dostopnost