V torek, 9. 7., smo počitnikarji ponovno dobili obiske. Obiskali so nas prijatelji iz Mladinskega centra Idrija in za nas pripravili polno zabavnih iger. Da pa smo lahko uživali tudi v lepem vremenu, smo naše srečanje izpeljali na zunanjem šolskem igrišču. Tam so nas že čakali vsi rekviziti za igranje. Bilo je res veliko iger in zabave. Ne glede na vroče vreme smo se igrali družabne igre, ki so bile tako velike, da smo lahko figurice bili mi sami. Učili smo se hoditi tudi po vrvi in s hoduljami. Bilo je res težko, a smo se tako potrudili, da nam je vsem šlo odlično. Na igrišču je bila postavljena tudi igra, kjer si napolnjene vrečke, ki so bile velike kot naša dlan, metali v leseno ploščo z luknjo. Zmagovalec je bil tisti, ki je vrečko največkrat vrgel v luknjo. Preizkusili smo se tudi v bowlingu in igrali nogomet. Ne glede na to, da smo se zelo utrudili, smo se imeli fino. 

Res bi se radi zahvalili Mladinskemu centru Idrija, da so nam pripravili tako zabavne igre in nam zelo polepšali dopoldan. 

Po delavnicah pa smo počitnikarji ponovno ustvarjali. Svoje nedokončane izdelke od pobedeljka, smo danes zaključili. Res smo se potrudili in izdelki zaradi tega izgledajo zelo lepo. Jutri, zadnji dan, pa jih bomo nesli na ETO, kjer jih bodo lahko izobesili v jedilnici.

Po kosilu nas je čakalo nekaj lepega. Ker smo se vsi zelo trudili, so nas učiteljice presenetile s poslikavami obraza. Vsak izmed nas si je lahko izbral kakšen motiv bi imel. Vsi smo bili s poslikavami zelo zadovoljni.

Čeprav je cel dan bilo zelo vroče, smo se počitnikarji še vedno imeli super.

(Skupno število obiskov 51, 1 obiskov danes)
Dostopnost