Počitnikarji! Zadnji dan je tukaj! Kako hitro je minil čas med našim druženjem. A ne glede na letošnje slovo je treba zadnji dan izkoristiti veselo in nasmejano. 

Petek je in počitnikarji smo se odločili, da bomo ustvarjalni, razigrani in pustolovski. Začetek dneva smo izkoristili, da smo se pogovarjali, igrali igre in se smejali. Vsi skupaj smo bili že zelo nestrpni, saj nas od šole loči le še en vikend. Te počitnice so šle mimo, kot bi mignil in počitniško varstvo tudi. Ampak smo se vseeno imeli fino. 

Po malici smo se odločili, da bomo nekaj prostega časa porabili, da pospravimo šolo, očistimo atrij in vse skupaj lepo pripravimo za prihod bodočih prvošolcev. Kar nekaj časa smo pospravljali, med tem pa so nam učiteljice pripravile presenečenje. Nekateri smo dobili poslikave obraza, drugi nove pričeske in še veliko drugega. Ker smo med čiščenjem tako dobro pospravili, pa smo se na koncu lahko še igrali. Kako je bilo zabavno!

Ta dan so nas obiskali tudi taborniki, ki so za nas pripravili pustolovsko delavnico po Cerknem. Pripravili so nam navodila za pot okoli Cerknega, kjer smo morali iskati puščice, ki so nas usmerjale do cilja. Včasih smo morali hoditi, včasih teči in opravljati razne naloge. Hvala tabornikom za tako dogodivščino, ki nam je popestrila dopoldne!

Ostala pa nam je samo še ena sama naloga. Naredili smo si svoje majčke z logotipom počitniškega varstva in vsak od nas jo bo lahko imel za spomin.

Zdaj nas čaka veliko dela v šoli, predvsem pa tudi zabave, zato vam vsem šolarjem počitnikarji želimo zeloo zelo uspešno šolsko leto in upamo, da se boste naučili veliko novega. Če pa vam bo konec šolskega leta manjkalo še kaj zabave, pa se nam počitnikarjem lahko spet pridružite prihodnje leto. 🙂

Z današnjim dnem smo torej zaključili naše poletno druženje. Upamo, da bodo spomini na naše dogodivščine še nekaj časa ostali z nami. Ob tem bi se zahvalili vsem, ki so na kakršen koli način pripomogli, da smo naše počitniško varstvo izpeljali. Zahvala tudi staršem za zaupanje in sodelovanje.

Zdaj pa gremo pripravit šolske torbe. Se oglasimo spet prihodnje leto.

– Počitnikarji

(Skupno število obiskov 93, 79 obiskov danes)
Dostopnost