Počitnice so se začele in naše počitniško druženje tudi! 

Počitnikarji smo se po dolgem času spet zbrali, da te prve dneve počitnic preživimo skupaj, odklopimo misli na šolo in se zabavamo! Smo v pričakovanju veliiikoo novih dogodivščin in komaj čakamo, da se preizkusimo v različnih delavnicah, igrah in zabavi. 

Letos so se nam počitnikarjem pridružili novi prijatelji, letošnji prvošolci, zato smo se zjutraj vsi skupaj predstavili in novim prijateljem zaupali, kaj radi delamo v prostem času. Vsak ima svoj hobi, od risanja, ustvarjanja pa do igre s hišnimi ljubljenčki in še mnogo drugega. Tako smo našli skupne hobije in se začeli spoprijateljevati. Igrali smo se različne družabne igre in se skupaj šli kar nekaj iger vislic. 

Nato so sledile delavnice. Po malici smo se razdelili v dve skupini. Prva skupina je šla v telovadnico, druga pa v učilnico za gospodinjstvo. Prva skupina se je razigrala s športnimi igrami, druga pa začela s peko piškotov. Njamii! Telovadci so se preizkušali v različnih športnih aktivnostih in se pošteno razmigali. Med tem je druga skupina v učilnici pripravila delovno površino, potresla moko in si pripravila testo. Z različnimi modelčki so naredili piškote, ki smo jih nosili kuharici v pečico, kjer so se piškoti spekli. Sledilo je še okraševanje. Z umetniškimi spretnostmi smo s čokolado, orehi, čokoladnim posipom in jedilnimi barvami okrasili te nadvse slastne piškote. Ob koncu našega ustvarjanja smo si še vsi skupaj privoščili kakšnega od ostalih piškotov, nekaj pa si jih pustili tudi za danes, z njimi se bomo sladkali po kosilu.

Skupini sta se po kratkem vmesnem odmoru zamenjali. Na koncu dneva smo se skupaj še naprej igrali in tako pričakali konec prvega dneva v počitniškem varstvu.
Radi bi se zahvalili kuharici Danijeli, ker nam je pomagala, da je bil naš začetek počitniškega varstva tako sladek. Super začetek! 🙂

(Skupno število obiskov 167, 1 obiskov danes)
Dostopnost